Čtenářský receptář

Čtenářský receptář je  pro všechny hasičské kuchaře a kuchařky, kteří hledají inspiraci nebo chtějí nezištně nabídnout svou zkušenost či nápad a podělit se o své kulinářské umění .                                                                                              
                                                                                                                                                                 JKL.png

Hasičská klobása: Recept, který musíte vyzkoušet

Hasičské recepty/Čtenářský recept

Dobrovolný hasič Karel nám poslal fantastický recept na Hasičskou klobásu a my se o něj s vámi rádi podělíme! Díky, Karle – těšíme se na další dobroty!
28.03.2025 | Česká republika

Pečené kuřecí stehýnko s kuskusem a salátem s jablky

Čtenářský receptář

Dobrý den , mám doma " hasiče ", tak mu připravuji dobroty Napsala jsem do redakce , zda mohu zde zveřejnovat recepty :-) dostala jsem ihned odpověď : ANO přidá se někdo ?
28.03.2025

Uvařte si a neuhořte! Vychází hasičská kuchařka aneb dobré jídlo a dobrá rada od hasičů

Hasičské recepty/Čtenářský řeceptář

Kniha „Hasičská kuchařka aneb dobré jídlo a dobrá rada od hasičů“ je originální projekt HZS hl. m. Prahy, odboru prevence, zaměřený především na požární bezpečnost domácnosti, okořeněnou recepty nejrůznějších pokrmů od příslušníků HZS hl. m. Prahy. Knížka potěší nejen kuchaře, ale všechny, kterým záleží na domácí pohodě a bezpečí.
28.03.2025

KARAMELOVÝ MANDLOŇ

Hasičské recepty/Čtenářský recept

Nejlepší dezert Slavností mandloní a vína v roce 2017 /Více informací : www.Hasiči.cz/Zábava/ Dobrý nápad/Pohlednice z…/článek : V Hustopečích vítají každoročně jaro originálním způsobem / KARAMELOVÝ MANDLOŇ Připravila : Petry Lačňákové
28.03.2025

Svatomartinská pečená husa se sklenkou Svatomartinského vína

Hasičské recepty/Čtenářský receptář

Postup pečení: Husu do pekáče vložíme prsíčky dolů, Podlijeme horkou vodou přikryjeme a dáme do trouby rozpálené na 200°C. Po půlhodině husu otočíme, teplotu snížíme na 180°C a pečeme dalších 30 minut (průběžně podléváme, poléváme, propichujeme tukové polštářky a vypečené sádlo odebíráme).
28.03.2025
1
Sdílejte